back-arrow cartfacebook

Услуги

 • ПРОФИЛАКТИКА НА ТУРБОКОМПРЕСОР:

  турбокомпресора се разглобява до съставни части. Всички части се измиват и почистват със специален за това препарат. Средната част (т,нар.работен патрон, C.H.R.A, ядро или картридж) се тества за теч на масло и за налични вибрации и ако няма такива се сглобява към вече почистените части (студена и топла част), пренастройва се актуатора на турбокомпресора, независимо от това дали е механичен или електронен до заводски параметри, почиства и се настройва на FLOW BENCH машина.

 • В СЛУЧАЙ НА ЗДРАВ ТУРБОКОМПРЕСОР, ИЗПРАТЕН ЗА РЕМОНТ:

  много често пристигат здрави турбокомпресори за ремонт, поради тази причина ние от SOFTELECTRONICTURBO се свързваме с Вас и Ви насочваме къде би могъл да е проблемът (шум от турбокомпресора, загуба на масло или др. причина) и ако е така заплащате само профилактика на турбо компресора.

 • РЕМОНТ НА ТУРБОКОМПРЕСОР:

  разглобява се напълно дефектиралия турбокомпресор, установява се причината за счупване, след което от SOFTELECTRONICTURBO се свързваме с Вас за да Ви уведомим за състоянието на турбокомпресора и стойността на ремонта. След потвърждение за ремонт от Ваша страна, ние пристъпваме към ремонт на турбо компресора.

  След това ремонтът протича по следния начин: измиват и се почистват от нагар всички здрави части, монтират се новите части на мястото на повредените. Сглобява и се балансира средната част при обороти равни на действителната работа на турбокомпресора. След което средната част се сглобява към останалите почистени части. Настройва се променливата геометрия, както и актуатора (електронен или механичен) до заводските стойности с помощта на FLOW BENCH машина.

  Издаваме гаранционна карта за извършената от нас услуга и издаваме становище за причините довели до повреждане на турбо компресора.

 • БАЛАНСИРАНЕ:

  Турбокомпресорът трябва да бъде прецизно и точно балансиран. Ние разполагаме с баланс машина за прецизно и точно високоскоростно балансиране на ядрото на турбокомпресора, както и с баланс машина, която може да извършва максимално прецизен баланс на ротори с тегло до 5 кг. (използва се предимно за тежкотоварни автомобили).

 • РЕЦИКЛИРАНЕ НА ТУРБОКОМПРЕСОР:

  рециклираният от нас турбокомпресор е аналог на оригиналния. Рециклирането представлява подмяна на всички части: нова средна част, нова геометрия, които се монтират във вече почистените корпуси (студена и топла част). Настройва се променливата геометрия и актуатора, независимо от това дали е електронен или механичен. Издаваме гаранционна карта за извършената от нас услуга.

 • ДОСТАВЯНЕ НА НОВ ТУРБОКОМПРЕСОР:

  SOFTELECTRONICTURBO може да ви предложи нов оригинален турбокомпресор на конкурентни цени от световни производители като: GARRETT, Borg Warner (KKK), MITSUBISHI, IHI и др.

СЕРВИЗ ЗА ТУРБОКОМПРЕСОРИ SOFTELECTRONICTURBO

извършва ремонт и цялостно рециклиране на турбокомпресори за всички марки и модели леки, лекотоварни, тежкотоварни автомобили и камиони. Разполагаме с високоскоростна вибробаланс машина, достигаща 250 000 оборота, изпълняваща функцията за финален баланс и проверка на турбокомпресора.

 Разполагаме и с машини за калибрация на турбокомпресора, тестване и настройка на електронни и вакум актуатори, проверка за теч на масло (oil leak test) от турбокомпресора.ЗА ДА БЪДЕМ МАКСИМАЛНО ПРЕЦИЗНИ ПРИ РЕМОНТ, ПРЕДЛАГАМЕ УСЛУГА КАЛИБРАЦИЯ НА ТУРБОКОМПРЕСОР-НАСТРОЙКИ ЗА ПРАВИЛНО ФУНКЦИОНИРАНЕ НА ПРОМЕНЛИВА ГЕОМЕТРИЯ ПРИ МИНИМАЛНО И МАКСИМАЛНО КОЛИЧЕСТВО НА ВЪЗДУХ