back-arrow cartfacebook

За нас

SOFTELECTRONICTURBO

Специализиран сервиз за ремонт, диагностика, профилактика и продажба на нови турбокомпресори за всички двигатели с вътрешно горене монтирани на леки и лекотоварни автомобили, тежкотоварни автомобили, селскостопанска техника, стационарни двигатели и корабни машини. Ние разполагаме с модерни и съвременни машини и стендове за тестване на всички съставни части на турбокомпресора независимо от неговата марка и дата на производство както в разглобен, така и в напълно сглобен вид, което гарантира качеството на ремонтирания или рециклирания от нас турбокомпресор.

ЗА НАС ИЛИ КОИ СМЕ НИЕ?

 • SOFTELECTRONICTURBO

  е фирма специализирана в ремонта и доставката на нови турбокомпресори за всеки модел двигател с вътрешно горене. Екипът на SOFTELECTRONICTURBO е съставен от специалисти с над десет годишен стаж в областта на ремонта и диагностиката на турбокомпресори. Това гарантира точна и бърза диагноза на вашия турбокомпресор и адекватно отстраняване на повредата му, ако има такава.

 • SOFTELECTRONICTURBO

  разполага с най- модерната и съвременна апаратура за тестване, баланс и калибрация на променливата геометрия(VNT) на турбокомпресора, като предлага диапазон от услуги за тестване включващи пълен тест за теч на масло, калибрация (пререгулиране) на пневматичния актуатор, тестване на VNT електронни актуатори.

СЕРВИЗ ЗА ТУРБОКОМПРЕСОРИ

 • SOFTELECTRONICTURBO

  извършва ремонт и рециклиране турбокомпресори за всички марки и модели, леки и лекотоварни автомобили, джипове, камиони, автобуси, селскостопански машини, кораби, яхти, строителна техника и индустриални машини.

 • SOFTELECTRONICTURBO предлага:

  • Ремонт на турбокомпресори
  • Рециклиране на турбокомпресори
  • Продажба на нови турбокомпресори за всички марки и модели, леки и автомобили, джипове, камиони, автобуси, селскостопански машини, кораби, яхти, строителна техника и индустриални машини.
  • Ремонт на всички видове електрически актуатори
  • Тунинг на турбокомпресори, прехвърляне от електрически актуатори към пневматичен, хибридни турбокомпресори.
 • SOFTELECTRONICTURBO

  SOFTELECTRONICTURBO използва най-новото и модерно оборудване за балансиране на всички марки и модели турбокомпресори с високоскоростна вибробаланс машина, достигаща 250 000 оборота, изпълняваща функцията за финален баланс и проверка на турбокомпресора.

  SOFTELECTRONICTURBO разполага с баланс машина на ротори, която може да извършва максимално прецизен баланс на ротори с тегло до 5 кг. Машината за калибрация(flow bench) позволява всеки един турбокомпресор да бъде настроен за работа с максимална точност на стойностите за правилно функциониране на променливата геометрия на турбокомпресора (VNT) при минимално и максимално количество на въздух въз основа на база данни на оригиналните пройзводители на турбокомпресори.

  Стендът за проверка и реглаж на променлива геометрия, електронни актуатори и пневматични клапани е от най-ново поколение. Машината разполага с над 1500 шаблона с различни настройки за почти всички модели турбокомпресори.

  Рециклирането на турбокомпресора и настройката от калибриращата машина гарантира възтановяването на фабричните настройки. Машината има вградени модул за тестване на електронни актуатори: GARRETT (HELLA), BorgWarner ККК